Pagina's

zaterdag 29 december 2012

the impossible

Hallo iedereen, deze blogpost gaat gaan over de film 'the impossible', ik heb hem zelf al gezien, en vond hem echt mooi. Het is een triestige film, maar zeker een aanrader!

hier een korte samenvatting:
Maria, Henry en hun drie zoontjes brengen hun wintervakantie door in Thailand. Ze genieten intens van de mooie dagen samen in dit tropische paradijs. Maar op de ochtend van 26 december, terwijl de familie aan het zwembad uitrust van het kerstfeest de avond ervoor, beeft de aarde in de Indische Oceaan. Uit het niets verrijst plots een muur van water. The Impossible brengt het onvergetelijke en waargebeurde verhaal van een familie die, samen met tienduizend anderen, het slachtoffer werd van een van de ergste natuurrampen van onze tijd. Tegenover de gruwel die ze meemaken, staan de onverwachtse blijken van medeleven, moed en hulp die ze ontvangen tijdens de donkerste uren van hun leven. Een film die zowel episch is als intiem, hartverscheurend als ontroerend.
hebben jullie deze film al gezien of willen jullie hem nog zien? wat vonden jullie van de film? Ik vond hem alleszins al geweldig! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten