Pagina's

donderdag 14 augustus 2014

vakantieverveling?

add a caption
De zomervakantie is al over halfweg en hopelijk hebben jullie al veel leuke dingen gedaan. En anders is er nog tijd genoeg om nog heel veel leuke dingen te doen. Maar... weet je misschien niet meer wat te doen in deze vakantie, dan zijn er hier een paar tips:

1.ruim je kamer eens op, misschien is het bij sommige wel eens nodig. Achteraf ben je weer blij dat je in een propere kamer kunt slapen.
Haha
2. Doordat je je kamer opruimt vind je misschien allemaal spulletjes die aan vervanging toe zijn, of die je helemaal niet meer gebruikt. Ga daarom eens naar de winkel bv. IKEA en koop nieuwe decoratiespulletjes. Je kunt veel en leuke ideeen opdoen op verschillende sites, zoek maar eens op het internet bv tumblr
Diy Candles using Crayola Crayons
3. In plaats van gewoon naar de winkel te gaan en nieuwe spulletjes te kopen voor je kamer kan je er ook gewoon een DIY van maken. Ga creatief aan de slag en maak gewoon zelf kamerdecoratie. Het is véél origineler en je hebt weer iets leuks en creatiefs om te doen. Zoek eens op het internet en je zult zeker en vast veel ideetjes vinden om te maken.

Sleepover with friends
4. Nadat je kamer terug op orde is gesteld kun je misschien eens een sleepover organiseren. Nodig al je vriendinnen uit of gewoon je lief en toon maar eens wat je er van hebt gemaakt.

Photo by cleaneatingsthlm
5. Je kan samen de keuken op stelten zetten en eens een lekker maaltijd maken. Wil je samen gezond doen, maak dan iets met veel vitamientjes. Je kan natuurlijk ook de ongezonde kant opgaan en eens lekker gezellig samen bakken. Of hang gewoon de keukenprinses uit en maak een volwaardige maaltijd met voorgerecht, hoofdgerecht en natuurlijk niet te vergeten het dessert!
Where would you go? | via Tumblr
6. Na al dat eten kunnen jullie 's avonds een filmavond houden. Bekijk al jullie favoriete films en series.
Jullie kunnen ook altijd gezellig samen naar de cinema gaan. Er zijn opties genoeg.
<3
7. Voor de sportieve types onder ons ga eens gaan lopen, doe het alleen of samen met je vriend(in), buurjongen/meisje, je lief... Ookal heb je niet altijd zijn om eens sportief te doen het is bewezen dat je je achteraf beter voelt en je wordt er gelukkiger van, dus waarom ook niet?
I can.
8. Zeg nooit dat je iets niet kan, deze vakantie is er nog tijd genoeg om je op dat ding te oefenen tot wanneer je het kan. Geloof mij, iedereen kan alles, zolang je het zelf maar wilt!
Beach | via Tumblr
9. Is het mooi weer en heb je niks te doen? Ga eens gezellig naar de zee met je vrienden of familie. Aan het strand valt er altijd wel iets te beleven. Wandel een beetje rond, zwem in de zee, leg je handdoekje neer en bruin wat, speel strandvolleybal... Er valt genoeg te beleven.
Anywhere but go :l
10. Je kan ook altijd eens een weekendje ergens naartoe gaan. Maakt niet uit naar waar zolang je het zelf maar leuk vind!

Zoals je ziet valt er nog genoeg te beleven in de vakantie, er zijn nog honderden ideeën daarvan heb ik er nu maar 10 gebruikt, er is dus helemaal geen tijd om je te vervelen!
nog veel plezier allemaal in de vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten